Damn you pollen!!

Så har terminen satt igång ordentligt.. och det har tydligen pollensässongen med. God damn vad snuvig jag är, trots att jag har ätit mina pollentabletter i omkring en månad redan. Jag trodde verkligen att jag hade varit smart och överlevt men icke, nu sätter det igång på riktigt. Jag är glad att jag köpte mitt 200 pack kleenex då jag var och handlade, även fast det var för ledsentårar så har nästan hälften gått åt till pollen-snuva-papper nu. Rackarns banunas.

Annars rullar skolan på som vanligt, börjar komma in i tempot nu. Det nya wellness centret har öppnat med så jag har bestämt mig för att gå dit lite oftare än vad jag gick till det förra gymet. Man blir ju lite sliten då man redan har sin kickbox men några dagar på wellness centret ska man väll ändå kunna klämma in. Det är helt nybyggt och alla träningsmaskiner har små tvapparater så man kan passa på att se ett litet avsnitt av tex 2 ½ men när man ändå ska stå där och trampa. Det osm är lite roligt är att man ite kan se om man inte trampar så det är bara att kämpa på.

Mina kurser verkar vara bra val än så länge. Är lite orolig på nutrition bara för att det är så många märkliga ord som man ska kunna eftersom hon har pop-quezzes lite då och då. Det ä inte lätt att vara svensk då :/ Aja vi får se.

Det var allt för tillfället, det händer inte så mycket här i Monmouth. Ikväll ska jag upp och ha filmkväll hos Sabina med Bree och Marina, ska bli riktigt mysigt. Lite tjejsnack och popcorn har ju aldrig skadat ;)

Puss och kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0