Liten uppdatering

Såå.. Bloggen har varit rätt så nerlaggd den senaste veckan.. Det är för att INGET händer. Jag pluggar, hänger, försöker få dol på mig när det går och festar lite då och då. Det är lite så´veckorna ser ut. Hmm.. försöker komma på något roligt att berätta, men inget. Var på fest med mindreåriga (med andra ord 19-20 åringar) och polisen cirkulerade tydligen festen för att leta misstag så att de kunde komma in och haffa alla mindreåriga med dryck. Detta gjorde att vi fick spela ultra låg musik, rökare fick gömma sig i graget och pratat fick hållas till en så låg nivå som möjligt. KUL.. Förutom det hade jag faktiskt rätt roligt. PÅ lördagen hade jag och Marie vår första skype-förfest, så roligt :) Nog för att det inte ledde till en fest men att sitta och dricka vin/öl medan man snackar med en flickan bus kändes som gamla goda tiden. Oh those glorious days :)

Skickade iväg en av flickorna bus "merchendise" grej: Month of fun typåsen till Marie. Har velat visa min stolta ide så länge och nu äntligen tadaaaa, I LOVE IT! Dock var det ett liiitet typ-O från min sida, det ska ju vara 11/6-7/7... Aja, blev väll lite väl exalterade då jag gjorde den.. inget som inte en spritpenna kan fixa eller hur?! Beställde den från Vistaprint, helt klart att rekomendera. snabb leverans och bra grejer :) Ska lägga in en bild på den så ni får se vad jag och marie ska springa omkring med under vår underbara resa! whoop whop, 50 dagar kvar :D

Har annras suttit ute i solen nu i två dagar, love it! Äntligen lite sol i Monmouth, hoppas bara att det håller i sig nu så det kan bli riktig vår snart!! vill få fräknar på näsan och bruna ben!

Det är allt jag har att komma med för tillfället.. sorry att det inte händer så spännande saker. Lägger upp bilder på senaste aktiviteterna dock :)

PUSS



Såå.. det här är alltså EN portion teryaki chicken.. Jag tog doggy bag, tro mig.. Allt är stor i USA, speciellt portionerna!


Jag och underbara Bree på black light party


För stor hjälm..


Glömde säga att jag vann ett pris på "the student health fair", lite smått och gott från mary kay :)


Såå.. Jag har JUMBO sized BALLS på mitt rum.. någon annan som tycker att det är lite märkligt?!


Sist, men inte minst: TADAAA!!! Min skapelse, med typ-O.. men men.. ni får föreställa er att det står 11/6 helt enkelt :)

PUSS alla! hörs snart

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0