2011-02-21

Det var vist ett tag sedan jag bloggade nu, jag måste verkligen bli lite bättre på det så jag håller er uppdaterade på mitt ack s händelserika liv.. Känn sarkasmen. Haha. Hur som helst så har ännu en vecka försvunnit, det går så fort nu så man hinner liksom inte med. Helgen började med lite pub och biljard uppe på puben, som faktiskt var jätteroligt! Det kanske är så, att då man går ut utan några som helst förväntingar så komemr man hem med en massa roligheter och ett stulet glas (mwahaha, kunde inte hålla mina långa fingrar borta från ett blue moon glas, blue moon är en öl för er som inte är insatta).

Lördagen var till en början kanske inte helt lyckad... Men det är inget jag vill gå in på nu, slutet blev bra ändå :) Efter många om och men bjöd jag och Sabina in oss själva till en white trash fest här i Monmouth, med  andra ord en fest med temat white trash. Etersom man inte vill vara den enda som klätt ut sig så tog jag det säkra före det osäkra och valde jeans och t-shirt... Tro det eller ej men ALLA hade klätt ut sig, trash och slampigt så det bara smällde om det. Det var som att ha en spotlight med orden "exchangestudent" på. Vi trottnade ganska snabbt på festen och stack till puben med ett gäng istälelt där det blev kareoke och självklart lite mer biljard ;)

Annars har helgen bara fytit på och nu har skolan börjat igen. Min lärare gillade föresten min paper om naturlig födsel så mycket att hon vinne behålla den för att visa andra perspektiv på sina lektioner. Wohoo, 1-0 till mig! Br att man kan göra något rätt, haha!


Nu ska jag ta och plugga lite innan det blir knoppadags.

Ooo.. föresten, om någon erbjuder dig friterad portabello-svamp.. Säg nej tack. Det smakar konstig varm svamp med brödsmulor på.. och enligt Sabina ser det ut som F***a

Puss occh god natt


White trash party


Världens bästa kung!


Austins knarkarkvart till studentboende. Alla hans 4 rumskompisar har flyttat ut och tagit alla möbler med sig. Vi fick stå upp på mellanfesten och drick grogg i flaska


Studentboendet i Växjö känns rätt nice om man jämför...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0