Sears...

Så nu tog jag mig äntligen i kragen för att inhandla en systemkamera. Jag hittade en kamer apå sears outlet butik, nackdelen var dock Ja, där hade vi problemet.. jag har ingen bil. Efter att ha överöst Julie med snack om min kamera så körde hon en förväntansfull liten flicka till Sears i portland. Då vi väl är där efter ungefär 1,5 timmes resande i hennes pickup (Sabina på det lilla lilla sätet där bak som jag får sitta på påvägen hem) så är vi framme. Kommer jag hem med en kamera? NEJ! Kameran finns nämnligen i deras system, de som jobbar där kan se att det ska finnas en sån kamera men den finns inte i butiken. Hur funtade får man bli?! Då jag förklarar att det stod att den var i lager på hemsidan svarar de

"Öhh.. yeah, I wouldn't trust the webbsite if I were you, you should always call instead. That webbsite is just not reliable.."

WTF!! Ta bort hemsidan då om den inte funkar! Toppen på isberget är då de inte har någon annan liknande kamera och de föreslår att jag ska köpa en cannon för $550 (istället för de $280 jag hade tänkt lägga ner på en kamera). Detta är dock med $50 i rabatt eftersom de har orsakat så mycket problem. Blää säger jag bara. Sears ska härmed bojkottas! Sears är synonym med svärord för mig i fortsätningen..

SEARS YOU!

Nu ska jag sticka till seaside med international office. Shoppa lite i en outletgalleria och sen grilla smores vid stranden. Uppdetaring imorgon :)

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0