Alla kryddor...

Så har ännu en vecka nåt sitt slut och snacka om att tiden har gått fort. Jag ahr ingen aning  om var den här veckan försvann, men jag gillart. Veckorna får gärna gå fort så länge helgerna är roliga och proven går bra.

Helgen började rätt tråkig. I fredag satt och och sabina i bibblan och pluggade till 17 tiden. Sträckläsning är inte riktigt min grej men jag behövde låna en kursreferens och här får man bara låna den i 2 timmar i taget sen får man låna om det etc. Ett jäkla spring men jag blev klar till slut. Nu gäller det bara att plugga på den där studyguiden, som tråkigt nog inte är lika lätt som den jag hade i tisdags :(

Vi hade vårt första roomiemöte vid 13 tiden. Ett möte om hur vi ska sköta köket. Jag vet inte om jag har skrivit om det förut men jag gör en snabb förklaring: En av mina 3 rumskompisar är allergisk mot ALLT. Jag menar verkligen allt! Det som går ut över oss andra är att hon får andningsproblem då hon känner vissa lukter, typ ala kryddor förutom salt och kanel. Ni som har smakat min matlagning vet att jag älskar kryddor och speciellt peppar och paprika, vilket nu är förbjudet då hon är hemma. Så i fortsättningen måste jag laga mat uppe hos Sabina... rättvist, njae! Visst man vill ju inte vara ansvarig för att döda en tjej bara för att man vill ha peppar på sin pasta, och det är väldigt synd om henne men jag och de andra två tjejerna betalar lika mycket hyra som hon och borde få lika mycket tillgång till köket. Jag menar att om man har så allvarliga problem kanske man borde överväga att bo ensam i en egen lägenhet off-campus.
Hur som helst så får vi se hur det går. Vi diskuterade lite hit och dit om disk etc men jag tror det ordanr sig.

På kvällen gick jag och Sabina upp till Puben här i Monmouth. Vi hade planerat en utekväll med stephanie men hon fick tag på gratisbiljetter till någon stand-up show och kunde inte köra, vilket betydde puben för vår del. Jag lagade mat: mexicanskt ris med kryddig kyckling och haricots verts. Vi började med att smyg dricka vin på vårt alkoholfria campus ch sen bege oss mot puben där vi träffade någrå militärstudenter, två killar och en tjej. Eller föresten tror killarna var lärare¨på militärskolan. Hur som helst. De var supertrevliga att hänga med. Tjejen bjöd med oss upp till Portland dagen efter, vilket vi tyckte lät som en väldigt bra idé tills vi började fundera på att vi faktiskt inte kände den här tjejen. Duktiga flickor som vi är bestämde vi oss för att inte följa med till Portland utan ta det en annan helg med kompisar vi känner.

Lördag började segt. Jag hade en sån dag där man vill se filmer som gör att man gråter. Ibland är man i det tillståndet. Eftersom den allerigska tjejen åkt hem för helgen så passade jag och julie på att gå bananas i affären på kryddig mat, Allt med krydda ska med hem. Så lite snyftarfilmer, guacamole och sen lagade jag dunder kycklinggryta till tjejerna (julie och Sabina). Mums blev det. Haffas with a twist, jag kastade ner lite zucchini och paprika och höftade med kryddorna lite eftersom jag glömt att köpa några. Mumsigt blev det. Det var meningen att vi skulle till en westernpub denna kväll men det visade sig att vi inte hade skjuts så vi fick snällt stanna hemma. Som tur var vände sig kvällen och slutade med lite öl och häng hemma hos Gabi och Johns. Jag säger så här: Pekleken har blivit mäkta populär härborta :)

Så nu är det söndag, ska försöka få lite plugga gjort och passa på att äta rester från igår innan min spice-girl kommer tillbaka från en helg hemma.

over and out
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0