Storshopping

Regn regn och mera regn.. Oregon är verkligen den regnigaste staten... Borde kanske investera i ett par regnstövlar..

Så förutom att vara i skolan idag så har jag hunnit prata med både min söta Lorentz samt mamma och pappa på skype. Så härligt att höra röster hemifrån. Det känns verkligen som att jag har vatir borta mycket längre än vad jag faktiskt har varit, vilket är en vecka. Kan inte förstå hur ett halvår ska kunna gå förbi utan att jag ska förgå. Fast det har förståss ljuspunkter: Jag trivs väligt bra i mitt rum och med mina rumskompisar. Nog för att de kanske inte är de mest partypingliga så är det verkligen hur gulliga som helst mot mig vilket gör att jag trivs hur bra som helst.

Jag var och handlade idag, ännu mer mat. Eller jag köpte ju nästan ingenting sist jag var iväg så nu var det dags att dra fram det stora kavaleriet. Förutom ditt och dutt så har jag handlat något som gör att jag kan kryssa bort en sak från min "to do list" här i USA, nämnligen ett paket Mac and cheese. Det ska bli spännande. Jag stod och sneglade på twinkies och donuts med de ser verkligen inte goda ut, så fruktasvärt söta! Så det får vänta ett tag till. Men innan jag åker härifrån så ska en slinka ner :) Jag har dock fått tips om att jag MÅSTE äta donuts från en butik uppe i Portland där de har superduper donuts med exempelvis jordnötssmör och cockiedogh, kan funka, vem vet. 


 



Annars blev jag helt  fasinerad över deras Jello-hylla. Det finna alltså en hel sektion med bara jell-o! hyllan fortsatte långt bort men då syns ju inte jell-o texten så ni får helt enkelt tro på mig:


 

Annars har jag spenderat kvällen med disneyspel i uppehållsrumet och nu ska jag fortsätta skriva min paper på "history of sex", spännande inte sant? Tror det låter mer spännande än det faktiskt är, haha.

Puss och god natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0