2011-05-23

Jag märker att jag har blivit latare. Inte bara med bloggandet men också med allt annat runt omkring. Man är på något sätt på nedtrappning med målet i sikte: month of fun. Rackrans vad jag ser fram emot det. Man känner att man har gjort det som finns att göra häromkring och nu vill man  ut på nya äventyr. Jag har som sagt blivit lat, jag har inte uppdaterat bloggen på ett bra tag nu... Kort sammanfattning om vad som har hänt: Cinco de Mayo, Aarons Beach house, american prom, Corvallis fratparty, Tilamook cheesefactory, shopping i portland. Det är nog i princip det som har hänt.

Cinco de Mayo är en mexicansk högtid som råkar inträffa på Sabinas födelsedag, vilket om något är en anledning till att fira. Likt som i Sverige så försöker amerikaner också hitta anledningar till att fira så Cinco de Mayo firas rätt stort med allt som mexico har att erbjuda. Dagen efter åkte vi upp till Aarons strandhus i Lincon city. Hur mysigt hus som helst. Jag var rätt trött efter gårdagen men efter en halv red bull klarade jag av att hålla humöret uppe till tidigt på morgonvkisten då vi stod på stranden och tittade på soluppgången. Tråkigt nog var det lite väl mulet för att det skulle bli en rejäl soluppgång men det var fint ändå. Någon helg senare åkte vi till Corvallis för att gå på riktigt amerikansk Frat-party hos TKE. Det var rätt roligt; varmt men roligt att dansa.Förutom det så har jag även varit på bal i salem, maskeradbal. Det var väll så där, lite väl många slampiga klänningar och föf fulla tjejer men rätt rolgit ändå.

I fredags tog min grupp i Healthy relationship med mig till ostfabriken här i närheten. De tycker att jag babblar på så mycket om ost att jag behövde ta mig dit innan jag åker hem... sagt och gjort. Osten var sisådär. Lite väl smaklös, förutom en som smakade lite som vår prästost. Jga gillade dck att det var gratis smakprovning, ni kan ju ana att jag gick mer än en runda, hehe. Ost OCH glass, jag tackar inte nej.

Annars händer inte så mycket. Var upp i Portland igår och shoppade lite. Jag måste sluta shoppa så man har pengar kvar till new york men jag kände ändå att lite saker förtjänar jag. Man får ändå passa på medan man är någonstans där det är skattefritt. Såå.. det blev lite smått och gott inför sommaren. Mest basic, känner att det är det jag behöver. Man har ju mest höstiga klädder emd sig hit.

Jag ska lägga upp lite bilder med från den gångna tiden.
På återseende

KRAM!


Cinderella ball 2011



Jaa.. balen ser lite anorlunda ut i usa än i Sverige.. en aning.. Inte gjorde någon the snake på min bal inte..


Gruppbild i strandhuset


The sweatpants crew


Frathouse: inte bara fest utan underhållning också


Frathouse: TKE


Cinco de mayo gänget


På väg till Tillamook


Min grupp eller "familj" som de kallar det på lektionerna


Mums med glass




En av min och Breas legendariska Proch parties


Ännu en till Porch party, är det torsdag så är det.. Man får passa på då solen skiner :)


Jag volontärjobbade en dag för Habitat for humanity, se vad kul jag har :)

Det var allt för den här gången, hörs snart-!
Puss


Kommentarer
Postat av: Anonym

Lovely Emsan! Ser att du har Kul och har fått en massa nya fina Vänner! Snyggt i kort-kort vid E:et + Mysterious Look på maskeradbalen! KRAM Emma - från Mamsen!

2011-05-26 @ 21:11:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0