Seattle: Yankies vs Mariners

Veckan har varit lugn, bio och mys har varit temat. Var och såg Bridesmaids på tisdagen, så fruktansvärt rolig film, rekomenderas skarmt till alla. Speciellt till tjejer, men jag är säker på att killar också skulle uppskatta den bara det att tjejer kanske känner igen sig lite mer i situationer.  Ananrs blev det Porch party på torsdag med min underbara Brea och sen ytterligare veranda häng på fredageftermiddag för att toppa av det med ytterligare en bio på fredagnatten. WOU arrangerar midnight movies på fredagar och denna vecka var det gratis, ni kan ana att det var mycket folk. MEN, ni som känner mig vet att jag är en jäkel på att smyga in och tränga mig fram i köer så vi fick bra platser ändå, whop whop :) Vi såg föresten the Hungover 2, den var rolig men ettan är helt klar bättre. Den är väldigt lik ettan, samma fast annorlunda.. ni fattar om ni ser den.

Efter några timmars sömn, eftersom man kom hem rätt sent efter midnight movies, så bar det av med en busslast upp till Seattle för att se baseball: Yankies vs Mariners. Då vi anlände fick vi även tid att strosa omkring i staden några timmar och jag måste säga att jag älskar Seattle. Så mysig stad. Jag kan tänka mig att San Fransisco är lik Seattle med alla backar och närheten till vatten. Vi stannade till på en stor marknad, Pikes place Public market där man kunde köpa allt från blommor till färsk fisk. Jag älskade det och önskade att man hade haft en liten lägenhet i närheten så man hade kunnat köpa på sig massa gott, men jag antar att fisk inte håller sig så fräsh då man ska åka buss hem i nästan 5 timmar samt sitta på en baseball match.

Efter några timmars strosande bar det av till Safeco Field där matchen var. Vi fick rätt bra platser så vi kunde se allt som hände. Nackdelen var att det var en öppen arena så det blev rätt kallt då kvällen kom. Tant som man är så var jag självklart förberedd: tjocksockar, stickad tröja, extra byxor som rumpvärmare och filt. MEN trots denna mundering så var det kallt. Inte ens varm choklad hjälpte, eller det hjälpte ett tag. I den stunden önskade jag att WOU inte var en så jäkla proper skola där man inte fick dricka för en whiskey hade lätt fixad kölden.. Ja glömde jag nämna det, eftersom vi åkte med WOU så var alkohol strickt förbjudet.. Jag som hade sett fram emot en riktig amerikansk baseball match med öl och en stor varmkorv, men icke sa nicke. Rackarns WOU!

Matchen började 19.10 och slutade inte förrän ungefär 23.45.. ungefär 2 timmar övertid av den tråkigaste sporten någonsin. Javisst var det roligt i början då allt var spännande men nästan 5 timmar av det var helt klar nog. Det händer ingenting. Eller föresten, det enda spännande var alla människor som sprang ut på planen. Jag måste dock säga att all som sprang ut på planen var fegisar jämfört med streakaren. En man som springer in på planen endast iförd en keps är värd alla applåder i världen. Det finns INGEN sport som inte blir roligare med lite lätt nakenhet, och minen på vakterna var helt klart priceless. För helt ärligt, VEM vill brotta ner en naken man iförd keps? Jag undrar om de gjorde sten, sax, påse innan matchen och förlorarna fick ta hand om nakenheten. haha! Kul att se iafl

Det är allt för mig just nu, hörs snart igen!

PUSS


Beautiful Seattle




Im the Queen of the world!




Vad är en markand utan ett Giant Shoe Museum?


Åh vad jag önskar att jag inte var allergisk mot äpplen!


Pikes Place, public market




Super Mario på en totenpåle?


Man måste ju älska reklam för Svensk Vodka :)


Jag och Sabina


Måste ju passa på att åka brandbil om det erbjuds


Eftersom min brandman är i Sverige så får jag väll posa med en annan brandman


Knaseig och vacker blomma


"Without heroes we're all plain and don't know how far we can go"


Safeco field


Älskar solen!!


Fyra baseball spelare= fyra små rumpor


Yankies!!




Ser ni bollen?!




Naken man på planen.. vem ska brotta ner honom?


De drog vist nitlotten.. hahaha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0